vragen? mail of chat of bel +32 (0)51 49 10 11

strakke communie- of lentefeest-
kaartjes met je eigen foto

alle kleuren zijn steeds aanpasbaar how cool is that!

bar

Communiekaartjes bij creativeservices.be

unieke kaartjes

elk communiekaartje is uniek! we houden steeds rekening met de aangeleverde foto en het door jou gekozen ontwerp. alle kleuren zijn steeds op maat. klik op een ontwerp hierboven om enkele variaties te bekijken. onze ontwerpen zijn strak en niet zo zeemzoet of druk zoals je bij andere ziet. op zoek naar een strak ontwerp voor een origineel communiekaartjes? dan ben je bij ons op het goede adres!

echte service

jouw persoonlijke vormgever maakt je communiekaartje perfect op en blijft alles opvolgen tot het geleverd is. onze jarenlange ervaring zorgt voor een uniek en strak ontwerp, zonder compromis en een gestroomlijnde afhandeling van je bestelling.

beste kwaliteit

je communiekaartjes worden steeds perfect gedrukt op stevig papier. we gebruiken een matte afwerking in tegenstelling tot de veel gebruikte glossy afwerking. dat maakt je kaartje net wat specialer.

zonder stress

bestel nu je communiekaartjes en volg alles op via je eigen online klantenzone. daar kan je het ontwerp bekijken, aanpassingen aanvragen en eventuele opties bekijken. we zijn steeds bereikbaar als je nog met vragen zit.

uitnodigingen voor je communie feestje

deze uitnodigingskaartjes worden snel en gratis geleverd via onze webshop creativeshop.be
 

communiekaartjes zelf maken?

voor wie bezig is met grafisch design, is het misschien een optie om zelf een communiekaartje te ontwerpen of zelf online een ontwerp aan te passen, maar in alle andere gevallen laat je dit best over aan een professioneel vormgever. het gaat tenslotte om een unieke en eenmalige gebeurtenis is het leven van je kind!

wij hoeven geen compromissen te maken in het ontwerp “omdat het via een editor aanpasbaar moet zijn”. wij maken de beste compositie mogelijk met je foto en doen dit net wat anders. je profiteert van onze ervaring om unieke kaartjes te krijgen.

met onze website bieden we het beste van beide werelden: aan de ene kant de eenvoud en het gemak van online bestellen, en aan de andere kant de service en ervaring van een professioneel vormgever. zo kunnen wij het beste resultaat garanderen en dat aan een faire en transparante prijs.

bar